Camping Château de Galinée verwelkomt je deze zomer

0

Ben jij zoals al die anderen die de Bretoense natuur bewonderen voor haar imposante panorama’s en zilte lucht? En ben je aan het rondkijken voor je volgende vakantie met het gezin? Dan komt deze vakantietip wellicht op het juiste moment! Wat denk je van een vijfsterrencamping in Bretagne? Een camping waar je een ruime, luxueuze levensruimte hebt en alle comfort dat een vakantieganger, ongeacht zijn leeftijd, mag verwachten?

Een camping die ontspanning en activiteiten biedt voor het hele gezin

Dat is precies wat Camping de Galinée wil aanbieden. Deze camping bevindt zich op een groot domein in Saint Cast le Guildo aan de voet van een prachtig kasteel met zwembad. Er zijn verschillende verblijfmogelijkheden, gaande van een tent die je opslaat op een ruime staanplaats tot een mobilhome die alle comfort van een klein huisje aanbiedt. Een andere, meer originele verblijfplaats: een woonwagen. Slapen in een woonwagen in Bretagne geeft je vakantie alvast een ludieke, atypische toets. Meer informatie door hier te klikken.

Camping met zwembad en glijbaan bij château de Galinée

Een waaier aan activiteiten of totale ontspanning?

 

Dat is dan ook een van de troeven van deze camping! Niet alleen kan je van de uitgestrektheid genieten om volledig te ontspannen, je kan er ook profiteren van de waterpret die wordt aangeboden, dankzij het zwembad en de glijbaan die de hele dag door toegankelijk zijn voor iedereen!

Share.

About Author

Comments are closed.